Refund Policy (NL)

Retour- en Terugbetalingsbeleid 

For english, click here

Retourbeleid
Ons retourbeleid bedraagt 14 kalenderdagen. Als er 14 dagen voorbij zijn nadat uw bestelling is aangekomen, kunnen wij u helaas geen retour of terugbetaling aanbieden. Neem contact met ons op via info@mokumprix.com als u verdere vragen heeft met betrekking tot retourneren of omruilen. 

Voordat u uw item retourneert, verzoeken wij u te controleren of uw item aan de volgende criteria voldoet:

  • De item(s) zijn in ongedragen conditie en hebben geen draagsporen
  • Alle kaartjes (fabriekskaartjes, extra veters, extra kaartjes) zijn nog bijgevoegd als dit van toepassing is
  • De zool van de schoenen is schoon en heeft geen draagsporen
  • De doos is in perfecte staat

 Als het item niet voldoet aan bovenstaande criteria, behouden wij het recht om uw retour af te wijzen. In dit geval, kunnen wij u geen terugbetaling aanbieden.

 

- Alle geretourneerde items moeten het retourformulier bevatten. Dit formulier kunt u hier downloaden.

- Alle inkomende retourzendingen moeten worden aangemeld via het online formulier dat u onderaan op deze pagina kunt vinden. Ook kunt u hier klikken om het formulier te openen.

 

Om in aanmerking te komen voor een retour, moet uw item in ongebruikte conditie zijn, zoals u deze heeft ontvangen. Het item moet in de originele verpakking teruggestuurd worden, met alle extra items inbegrepen. Zulke extra items kunnen veters, kaartjes of goodies zijn. 

Items die niet geretourneerd kunnen worden:

  • Items in de uitverkoop. Alleen regulier geprijsde items kunnen geretourneerd worden. Helaas kunnen wij geen items aannemen die afgeprijsd zijn.
  • Gift cards
  • Items die aangekocht zijn via onze personal shopping service
  • Items die verkocht zijn via onze consignment service

 

Verzending

Om uw product te retourneren, vragen wij u om deze op te sturen naar: 

Mokum Prix Returns
Bullerlaan 105
1945 SP
Beverwijk
Nederland 

Zodra u een verzendlabel heeft aangemaakt, is het belangrijk dat u de track & trace informatie invoert in het onderstaande formulier. Zo kunnen inkomende retourzending accuraat getraceerd worden.

{formbuilder:51977}

 

Als u een item verzendt met een waarde boven €75, raden wij u aan om een item met track & trace en extra verzekering te versturen. Wij kunnen niet garanderen dat uw item goed aankomt. Binnen Nederland adviseren wij om met PostNL aangetekende pakketservice te versturen.